2015-03-15 09:37:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - felerősödik a szépség utáni vágya

Napi horoszkóp március 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a nap csodás lezárása lehet a hétnek. A Jupiter hatására fizikailag nagyszerűen érezheti magát, és úgy érzi, sürgősen szüksége van a friss levegőre, a sportra, és egy találkozóra a legjobb barátaival. Ezeket a ma nagyszerűen tudja kombinálni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz közelít a Bika jegyéhez. Ez szerencsét jelent Önnek. Jó lenne, ha el tudna utazni. Ha otthon marad, akkor is jót tehet magának, minden jó, ami mozgást jelent, ez lehet séta, sport, biciklizés, úszás, bármi, ami jól esik Önnek. Minél tovább marad a friss levegőn, annál jobb. Vacsorára azért érjen haza, mert a következő hétre mentálisan fel kellene készülnie.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars a vágyak remények területén áll, azt kívánja Öntől, hogy mozogjon sokat. Cserébe ígér valamit: találkozni fog olyan emberekkel, akikkel jól megérti egymást. Ezért egy városi séta, vagy látogatás egy fittnesz-stúdióban ideális vasárnapi program lehetne.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars az ég tetején áll az Uránusszal együtt. A Hold szemben az Ön jegyével viszont békés pillanatokat hoz. Minden különösebb ok nélkül egyszerűen boldog tud lenni. Pusztán belső érzésből. Délután a Plútó és a Hold együtt hatnak. Mély betekintést kaphat az életébe.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter áll az Ön jegyében. Nem kell tartania sem konfliktusoktól, sem vitáktól. Szeretné megértetni magát másokkal, és még ünnepi hangulatba is jöhet. Beszédes, és örülhet az érdekfeszítő újdonságoknak, amiket másoktól hall. Nem fog unatkozni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az önnel szemben álló Neptunusz hatására még az is lehet, hogy ma megjutalmazza magát valami finomsággal. Engedje magát kényeztetni, és élvezze a napot! Nem kell mindig robotolni, és valami hasznosat csinálni.Polcolja fel a lábait és lazítson! Ne engedje, hogy saját gondolatai zsarnokoskodjanak Ön felett!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz szemben áll Önnel. Szervezzen magának programot, mert a levegőváltozás és az új benyomások jót tesznek Önnek. Élvezze, ha olyan emberekkel beszélgethet, akik szokatlan ötletekkel jönnek elő. A Plútó és a Hold közel vannak egymáshoz: ha könnyelmű, akkor benyújtják a számlát, ha precíz és figyelmes, akkor nem történhet semmi baj.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold együtt áll az Ön uralkodó bolygójával, ez pedig igen kedvező konstelláció az Ön számára. Engedje magát inspirálni és lelkesítsen Ön is másokat elképzeléseivel és ötleteivel. Ezt a mai napot igazán élvezheti.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap már az első órájától sikeres. Sokat tud teljesíteni, és még sugárzó is emellett. Felkelti a figyelmet, és minden óráját élvezheti. Bár Ön nagyon komoly, de nagyon konstruktív is. Sok megbeszélése lesz, tervezgessen, és már össze is állt a jövő hét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Szeret most otthon lenni, nem szívesen lép ki a világba, melyet ma inkább idegennek érez. Otthon maradni, és mindent megszépíteni, pontosan illik most a Vénuszhoz. Ma különösen könnyen sikerül szépséget vinnie az életébe. Mindenképpen pihenje ki magát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez a nap a boldogság pecsétjét viseli magán: ha ön még egyedülálló, akkor biztosan megismerkedhet valakivel. Ha már van párja, akkor az ön hangulata átterjed rá is. A Jupiter varázsereje összehozza azokat, akik összeillenek, és kiegészítik egymást. Ma a szerelmi boldogság szinte maga alá temetheti.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz a Halak jegyében áll. Felerősödik a szépség utáni vágya. Rendezze át egy kicsit a lakást. Ez a vasárnap kedvező az alkotói tevékenységre is, használja ki: süssön-főzzön valmai különlegeset, rajzoljon, fessen, kerámiázzon - amihez kedve, tehetsége van. A lényeg, hogy érezze jól magát benne.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: